opc_loader

Generation Pat pastalokaas muizen en ratten

Pastalokaas voor ratten en muizen met onweerstaanbare aantrekkingskracht

9,95

Dit product is even niet voorradig.

Artikelnummers
EAN:
5420046641701
Kenmerken
Inhoud:
150g (15 zakjes van 10g)
Staffelprijzen
Tot 3: 9,95
3 en meer: 9,65
Beschrijving

Muizen bestrijden? Dit pastalokaas Generation Pat is een gebruiksklaar muizengif van de nieuwe generatie dat een goed resultaat garandeert. De pasta heeft een oliehoudend en deegachtig karakter dat zeer aantrekkelijk is voor knaagdieren en kan makkelijk opgenomen worden. In combinatie met de krachtige werkzame stof (difethialone, anticoagulans) is het uiterst efficiënt. Bovendien blijft het ook zijn aantrekkingskracht behouden in vochtige ruimtes.

Het resultaat is een muizenbestrijding die vaak sneller en doeltreffender is dan bij traditionele rodenticiden, zelfs bij de aanwezigheid van andere voedselbronnen en bij zware aantasting. De verpakking bevat 15 zakjes van telkens 10 gram pastalokaas. Met dit gif kan je eveneens ratten bestrijden door de dosis te verhogen zoals beschreven in de bijsluiter. 

Het is aan te raden om een muizen- of rattenvoerdoos te gebruiken om andere (huis)dieren en kleine kinderen te beschermen. Wanneer je het lokaas buiten wil gebruiken, zal een voerdoos voorkomen dat de zakjes nat en onaantrekkelijk worden.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items