opc_loader

Generation Pat pastalokaas muizen en ratten met lokaasdozen

Pastalokaas met lokdozen voor ratten en muizen met onweerstaanbare aantrekkingskracht

11,50
Artikelnummers
EAN:
5420046644047
Kenmerken
Inhoud:
2 lokaasdozen - 4 zakjes pasta 10g
Beschrijving

Muizen bestrijden? Dit pastalokaas Generation Pat is een gebruiksklaar muizengif van de nieuwe generatie dat een goed resultaat garandeert. De pasta heeft een oliehoudend en deegachtig karakter dat zeer aantrekkelijk is voor knaagdieren en kan makkelijk opgenomen worden. In combinatie met de krachtige werkzame stof (difethialone, anticoagulans) is het uiterst efficiënt. Bovendien blijft het ook zijn aantrekkingskracht behouden in vochtige ruimtes.

Het resultaat is een muizenbestrijding die vaak sneller en doeltreffender is dan bij traditionele rodenticiden, zelfs bij de aanwezigheid van andere voedselbronnen en bij zware aantasting. De verpakking bevat 15 zakjes van telkens 10 gram pastalokaas. Met dit gif kan je eveneens ratten bestrijden door de dosis te verhogen zoals beschreven in de bijsluiter. 

Het is aan te raden om een muizen- of rattenvoerdoos te gebruiken om andere (huis)dieren en kleine kinderen te beschermen. Wanneer je het lokaas buiten wil gebruiken, zal een voerdoos voorkomen dat de zakjes nat en onaantrekkelijk worden.

Deze verpakking bevat 2 lokaasdozen met telkens 2 zakjes pastalokaas 10g

Extra informatie

Extra zakjes pastalokaas bijkopen: deze vind je hier

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: