opc_loader

Hagerty Silver Foam

Artikelnr: HAG_SIL_FOAM

Schuimende pasta voor het reinigen en onderhouden van zilver, verzilverd metaal, tin en staal

9,10

Dit product is even niet voorradig.

Artikelnummers
EAN:
7610928011083
Beschrijving

Reinigt en verzorgt voorwerpen van zilver, geplateerd zilver, tin, staal. Geschikt voor het onderhouden, herstellen van de glans en polijsten van geoxideerd metaal zonder het oppervlak hiervan te beschadigen.

De pasta maakt alle voorwerpen weer glanzend.

Silver and Multimetal Foam doet alle dof geworden voorwerpen van zilver of verzilverd metaal, tin en staal weer glanzen. Voor een grondig onderhoud van zwart geworden zilver en andere metalen. De schuimende pasta beschermt gedurende meerdere weken tegen oxidatie en verwijdert al het vuil van het zilverwerk.

Een snelle, efficiënte verzorging die de voorwerpen niet beschadigt.

De pasta is zeer efficiënt. Door zijn snelle werking is deze bijzonder handig voor het onderhoud van voorwerpen van zilver, verzilverd metaal, tin en roestvrij staal die vaak en regelmatig voor opdienen gebruikt worden. De pasta bevat zeep en oplosmiddelen van plantaardige oorsprong. De pasta heeft een vrijwel onmiddellijke werking en veroorzaakt geen krassen of afdrukken op het metaal. Het zilverwerk wordt weer schoon en glanzend.


Gebruiksaanwijzing

  • Breng de pasta aan op een spons en laat deze schuimen.
  • Reinig het voorwerp minutieus.
  • Afspoelen met lauw water en afdrogen met een zachte doek.

Wist u dat?

In de Oudheid werd tin gebruikt om vaatwerk tegen oxidatie te beschermen. Tin is echter gevoelig voor zuurstof en heeft dan ook verzorging nodig.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items